dijous, 3 de novembre de 2016

S'acosten les eleccions al Consell Escolar!

Des del dia 28 de novembre de 2016 fins al dia 2 de desembre de 2016, totes les escoles i instituts de Catalunya celebraran eleccions al Consell Escolar, un òrgan de participació en què estan representats el professorat, l’alumnat, els pares i mares, i el personal no docent.


Pel que fa al la representació dels pares i mares en el Consell Escolar, aquesta està constituïda per tres membres: dos són electes i un és nomenat per l’AMPA. Cada dos anys cal renovar la meitat dels membres electes i, per tant, ara toca elegir un dels representants dels pares i mares.


Tots els pares i mares de l'institut podeu participar en el procés electoral de dues maneres: o bé presentant-vos com a candidats a representar les famílies o bé votant.


Voleu presentar-vos de candidat a les eleccions? 

Si esteu interessats a presentar-vos com a candidats, heu de seguir els passos següents:

  1.  Emplenar el Document de presentació de candidatura per a la renovació del Consell Escolar
  2. Lliurar el document emplenat abans del dia 15 de novembre, a la secretaria de l'institut.
  3. Del 2 al 9 de novembre es podran consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar que les vostres dades són correctes. 
  4. Del 2 al 14 de novembre es poden presentar reclamacions. 
  5. El 16 de novembre es publicaran les llistes definitives del cens.


Voleu venir a votar? 

Les votacions per elegir un representant dels pares i mares tindran lloc el dilluns dia 28 de novembre de 17.30 a 19 h.

Per votar heu de constar com a representant legal del vostre fill o filla i estar inscrit en el registre del centre. (Podeu comprovar la vostra situació consultant el cens electoral que estarà a la vostra disposició a l'institut fins el dia 9 de novembre).

Us animem a participar en aquest procés electoral, perquè el Consell Escolar és l'òrgan on podem fer sentir la nostra veu com a pares i mares!